ЖИТТЯ

У Переяславі один водій зіткнувся з деревом, а інший з мотоциклістом: як минули дві доби для поліції

Як минуло 31 травня та 1 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 31 травня та 1 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

31 травня. 13:00. Студеники (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що чоловік 1981 р.н. з власної необережності впав з мотоцикла та отримав закриту травму грудної клітки. Повідомив, що поліції не потребує.

14:09. Переяслав. Надійшло повідомлення, що водій на автомобілі ВАЗ 21011 зіткнувся з деревом. Поліціянти склали на нього адміністративні протоколи за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна)

15:55. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між авто Ford Fusion та Kia Cerato. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

1 червня. 15:28. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що якийсь п’яний чоловік пошкодив її автомобіль Renault Kangoo. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

15:59.Переяслав. Надійшло повідомлення, що сваряться чоловік та дружина. За цією справою правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

16:03. Переяслав. Жінка повідомила, що буянить її племінник. Відносно кривдника поліціянти винесли тимчасово заборонений припис.

19:26. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між автомобілем та мотоциклістом. Відомо, що водій мотоцикла отримав перелом ноги. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків) дві у Циблях (Циблівська ТГ) по одній у Пристромах (Студеникіська ТГ), Шевченковому (Ташанська ТГ), Сомковій Долині (Студениківська ТГ), Строковій (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 30 травня у Переяславі хлопець “позичив” понад 7 тисяч гривень шахраям, а не своїй подрузі. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору