ЖИТТЯ

День захисту дітей у Переяславі: малюків розважали аніматори, а артисти з Борисполя танцювали та співали

У Переяславі провели захід до Міжнародного дня захисту дітей. Що було цікавого?

2 червня у парку імені Тараса Шевченка в Переяславі провели благодійний захід до Міжнародного дня захисту дітей. Для малюків влаштували дійство з аніматорами та солодощами, а вже пізніше виступили вокалісти та танцювальні колективи із Борисполя. Інформатор розповідає, як це було.

Ще о 16:00 аніматор Ольга Канавець разом зі своїми помічниками почала розважальну програму з різними активностями та іграми. До цього долучилися близько 30 дітлахів різного віку. Аніматори перетворилися на героїв із мультфільму “Щенячий патруль”, який знають та обожнюють майже всі діти. Разом із малюками вони співали, танцювали та проводили конкурси із цікавими реквізитами для веселощів. Наприкінці дійства малеча отримала солодощі від служби у справах дітей та сім’ї Переяславської міськради.

О 17:00 розпочалася друга частина заходу – благодійний творчий вечір. У парку вже зібралося досить багато містян – понад сотню. Багато було родин із дітьми, школярів та інших гостей. А тішили своїми виступами артисти з Борисполя, які, до слова, вже неодноразово приїздили до нашого міста. Низку пісень виконали Заслужена артистка естрадного мистецтва України Наталія Маркевич та “золотий голос” Бориспільщини Григорій Глінський. Під час концерту бориспільці збирали донати на ЗСУ.

Також яскравими виступами дивували учасники Бориспільської спілки спортивного сучасного танцю: колектив “Леді-шарм” танцював у різних стилях – від ніжних та чуттєвих до ритмічних та яскравих, школа сучасного танцю “Leader Dance” неабияк запалила своєю шаленою енергією, а зразковий хореографічний колектив спортивно-бального танцю “Шарм” додав драйву та емоцій.

Аніматори провели розважально-ігрову програму для дітей

До розваг долучилося близько 30 дітлахів

Для дітей провели різні активності

Аніматори були в ролі героїв мультфільму “Щенячий партуль”

Танцювальний колектив “Леді-Шарм”

Заслужена артистка естрадного мистецтва України Наталія Маркевич

Артисти дивували різноманітними танцями

Бальна хореографія теж була

“Золотий голос” Бориспільщини Григорій Глінський

Нагадаємо, що у Переяславі у рамках програми “ВідНОВА:ua” розбудовуватимуть молодіжний вуличний простір. Деталі – тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору