ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка на Lanos збила велосипедиста, а мотоцикліст злетів у кювет

Як минуло 2 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 2 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

8:30. Переяслав. Заявник повідомив, що на автостанції у нього виник конфлікт із водієм автобуса, який нагрубіянив та відмовив йому у безкоштовному проїзді. Згодом від написання заяви відмовився, бо претензій вже не мав.

9:53. Переяслав. Жінка повідомила, що на автомобілі Daewoo Lanos збила велосипедиста. Відомо, що чоловік не постраждав. Правоохоронці відібрали від учасників події заяви про нерозгляд ситуації.

10:59. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що мотоцикліст злетів у кювет. У водія 1985 р.н. – закритий перелом ключиці, перелом ребер та забійна рана коліна. Згодом він сповістив про нерозгляд ситуації.

13:23. Переяслав. Правоохоронці зупинили для перевірки чоловіка 2001 р.н., той сказав, що має при собі наркотичну речовину білого кольору. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

14:10. Дениси (Ташанська ТГ). Заявник сповістив, що загубив свій телефон Iphone. Його дзвінки на той номер “скидають”. За цим фактом триває перевірка.

16:28. Строкова (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП, у якому постраждав мотоцикліст. Прибувши на місце події, поліціянти нікого не виявили. Заявник сказав, що водій мотоцикла встав та поїхав геть.

19:31. Переяслав. Заявниця повідомила, що вночі біля школи втратила свій мобільний телефон Xiaomi Redmi. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

Нагадаємо, що раніше у Переяславі одна автівка зіткнулася з деревом, а інша – з мотоциклістом. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору