Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі у кафе-пекарні “BULKA” продають напої з канабідіолом: вони допомагають зменшити тривогу та розслабитися

У Переяславі у кафе-пекарні “BULKA” продають напої, які допомагають зменшити тривогу та стрес. Розповідаємо про це детальніше.

У Переяславі у кафе-пекарні “BULKA” у продажі з’явився перший в Україні лимонад із вмістом канабідіолу від Integralist х Underwood. Такий напій допоможе розслабитися, зменшити тривожність, покращити якість сну й позбутися періодичного болю. Про це повідомляє Інформатор.

Канабідіол (CBD, КБД) – це одна з понад ста хімічних сполук, які є в канабісі. Ізолят канабідіолу, який використовують в лимонадах, не містить ТГК (психотропної речовини марихуани, яка викликає відчуття ейфорії, змінює свідомість і поведінку). Створений для тих, хто хоче розслабитися, зменшити тривожність, швидше заснути, позбутися болю та мігрені. Одна баночка напою містить приблизно 40 мг канабідіолу, що відповідає оптимальній денній нормі вживання CBD.

Звідки з’явилась ідея продавати цей напій у Переяславі, розповіла власниця кафе-пекарні “BULKA” Анастасія Черней: “Основна цінність “Булки” у тому, що ми не боїмось експериментів. Так було закладено в самому концепті закладу. Так само сталось і з CBD-лимонадами. Як тільки вони з’явились на ринку, ми відразу їх скуштували. Сміливі смаки та інгредієнти зробили свою справу. Питання навіть не стояло, чи пропонувати такі лимонади нашим гостям. Звісно, пропонувати, адже в таку спеку – це топ. Та й живемо ми в такі часи, коли багато тривожності, стресу та загалом поганих речей. А CBD, в свою чергу, може знизити цю тривожність”.

Додала, що напій користується неабиякою популярністю серед містян: “Ми трохи не розрахували зацікавленості до продукту, тому перша партія розлетілась майже миттєво. Зробили висновки, замовили значно більше, тепер напій постійно є в наявності. Казати про якусь суперпопулярність поки рано, подивимось в довгостроковій перспективі. Але вважаю, що на літній час це стане хітом на рівні з нашими класичними хенд-мейд-лимонадами”.

Які є смаки:

Лимонад не є лікарським засобом. Перед вживанням лимонаду з канабідіолом ознайомтесь із протипоказаннями або проконсультуйтесь зі своїм лікарем. Канабідіол не викликає звикання, ейфорії або синдрому відміни, оскільки не містить ТГК – психотропної речовини марихуани.

Протипоказання: CBD не сумісний з такими препаратами як антибіотики, антидепресанти, анестетики, антигістамінні препарати, стероїди тощо.

Чи можна після вживання СВD сідати за кермо? Можна, адже канабідіол не впливає на когнітивні функції мозку, не викликає сонливість і не зменшує рівень уваги. Навпаки, допомагає почуватися більш сфокусовано й спокійно.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як приготувати лікер лімончеллою. Рецепт – тут.

Партнерський матеріал

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.