Полуничний мус – найкраще для тих, хто любить легкі десерти. Спробуйте приготувати.
Полуничний мус – справжня ніжність для десертів. Його можна використовувати як доповнення для тортиків, тістечок та печива. Але багато поціновувачів солоденького смакують його як повноцінні ласощі. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 350 г полуниць
- 150 г цукру
- 150 мл жирних вершків
- 10 г желатину
Приготування:
- Желатин замочіть у холодній воді. Полуниці із цукром збийте в блендері.
- Потім розпушіть желатин на водяній бані та додайте в полуничне пюре.
- Окремо збийте вершки і також додайте їх у отриману масу.
- Розкладіть по формах та поставте у холодильник до застигання.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.