ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте полуничний мус

Полуничний мус – найкраще для тих, хто любить легкі десерти. Спробуйте приготувати.

Полуничний мус – справжня ніжність для десертів. Його можна використовувати як доповнення для тортиків, тістечок та печива. Але багато поціновувачів солоденького смакують його як повноцінні ласощі. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 350 г полуниць
  • 150 г цукру
  • 150 мл жирних вершків
  • 10 г желатину

Приготування:

  1. Желатин замочіть у холодній воді. Полуниці із цукром збийте в блендері.
  2. Потім розпушіть желатин на водяній бані та додайте в полуничне пюре.
  3. Окремо збийте вершки і також додайте їх у отриману масу.
  4. Розкладіть по формах та поставте у холодильник до застигання.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору