ЖИТТЯ

На Київщині із 5 червня проводять військові навчання: що це означає

На Київщині проводять командно-штабні навчання з військовими. Що це означає?

Із 5 до 13 червня на території Києва та Київської області триватимуть командно-штабні навчання за участі військових підрозділів угруповання сил і засобів оборони столиці. Про це повідомили на Facebook-сторінці першого відділу Бориспільського РТЦК та СП, передає Інформатор.

Під час навчань проведуть практичні дії із залученням особового складу, військової техніки та озброєння всіх наземних, річкових, протиповітряних та протидиверсійних підрозділів. У повідомленні попередили, що у зв’язку з проведенням навчань переміщуватиметься особовий склад та їздитиме важка техніка.

Мета таких заходів – відпрацювання бойових та спеціальних завдань оборонної операції в умовах активного застосування противником всього спектру наступального озброєння та дій ворожих диверсійно-розвідувальних груп.

“Просимо зберігати спокій та нагадуємо про заходи інформаційної гігієни і заборону на фото, відеозйомку пересування наших військ”, – резюмували.

Нагадаємо, що біля Урожайного окупанти за підтримки танка та двох БМП 5 червня намагалися прорвати оборону ЗСУ. Повне зведення Генштабу читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору