ЖИТТЯ

У Переяславі жінка два дні поспіль скаржилася поліції, що в гаражі голосно працює генератор

Як минули 3 та 4 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 3 та 4 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

3 червня, 12:39. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що дівчина, з якою він знайомий один день, попросила позичити 1350 гривень, після чого заблокувала його. Звернувся для інформування.

14:31. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Lanos та ВАЗ. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

18:44. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської картки хтось зняв 1400 гривень. За цим фактом триває перевірка.

21:06. Переяслав. Заявник поскаржився, що буянить його п’яний брат. Поліціянти склали на порушника тимчасовий припис.

23:31. Переяслав. Жінка повідомила, що хтось в гаражі вмикає генератор та заважає відпочивати. Наступного дня, 4 червня, о цій же порі вона знову звернулася до поліції із цією скаргою. Зрештою в ситуації розібралися самостійно.

4 червня, 13:36. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 2000 р.н. наркотичну речовину. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

18:21. Переяслав. Заявниця повідомила, що день тому втратила пакети із речами, який залишила біля кіоску із шаурмою. Звернулась для інформування.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): по дві у Переяславі та Пологах-Чобітьках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 2 червня на Переяславщині жінка на Lanos збила велосипедиста, а мотоцикліст злетів у кювет. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору