Переяслав Перейти на сайт

Волонтери із Переяславщини збирають гроші на автомобілі, засоби РЕБ, Starlink та інше: як долучитися

На Переяславщині збирають допомогу військовим. Що потрібно?

На Переяславщині волонтери та небайдужі збирають гроші для захисників. Можна допомогти коштами на Starlink, засоби РЕБ та автомобіль. Також варто долучитися до низки інших важливих зборів. Як це зробити, розповідає Інформатор.

ЗБІР НА STARLINK

Очільниця волонтерської команди “Нескорені” Ольга Дрига повідомила, що у жительки Лецьок (Циблівська ТГ) Ніни Бойко обоє синів зараз боронять країну на гарячих напрямках. Один із них – Віталій Руденко – звернувся з проханням допомогти придбати для підрозділу 110 бригади 401 батальйону Starlink із зарядною станцією. Збір для нього та його побратимів оголосила дружина воїна Анна Канівець.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на:

ЗБІР НА РЕБ

Волонтер Руслан Стародуб разом із Миколою Михайловським та Оленою Касьян оголосили збір для земляків з Переяславщини, які проходять службу в 43-ій ОАБр ім. Тараса Трясила на Донеччині. Для захисту від ворожих FPV-дронів військові потребують РЕБ. Ціль збору – 120 тисяч гривень.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на такі рахунки:

ЗБІР НА АВТОМОБІЛЬ

Мама захисника зі Стовп’яг (Дівичківська ТГ) збирає гроші на бойову автівку для свого сина Руслана Піцури, який із перших днів повномасштабної війни захищає нашу країну, та його підрозділу. Мета збору – 123 тисячі гривень.

“Першу автівку придбали самотужки, та на Східних напрямках вона вичерпала свій ресурс. А вона їм необхідна для утримання ворога та збереження свого життя. Пікап знайдений і готовий до відправки на фронт”, – йдеться у повідомленні.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на такі рахунки:

ЗБІР НА РЕМОНТ АВТОМОБІЛЯ

Волонтерка Галина Яремич повідомила про збір для бійців іноземного легіону, який із перших днів повномасштабного вторгнення перебуває на Херсонщині. Військовим потрібно відремонтувати автомобіль. Ціль збору – 120 тисяч гривень.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на:

ЗБІР КОШТІВ НА АВТО, АПТЕЧКИ, СТВОРЕННЯ ДРОНІВ

Університет Григорія Сковороди в Переяславі закликав долучитися до низки важливих зборів для захисників.

Збір на створення дронів для 184-го батальйону

Потрібні кошти для закупівлі акумуляторів, корпусів, відеопередавачів, моторів, блоків живлення та інших комплектуючих. Купуючи складові, військові самостійно збирають дрони, які допомагатимуть 184-му батальйону, де служить випускник університету, у боротьбі з ворогом. Перша ціль – 75 тисяч гривень, повна сума збору – 150 тисяч гривень.

Реквізити:

Збір для 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка ЗСУ

​​Триває збір для 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка, у якому захищає Україну син працівників університету. Є потреба у придбанні вкрай необхідного, але досить дорогого обладнання для виконання бойових завдань: РЕБ багатодіапазонний, портативна зарядна станція Bandera Power, Starlink, тепловізори та багато іншого.

Реквізити:

Збір на авто для підрозділу  83-го батальйону 105-ї бригади ТрО

Збір на авто для підрозділу 83-го батальйону 105-ї бригади ТрО. Транспорт є необхідним для виконання бойових завдань на Сумсько-Харківському напрямку. За донат можна виграти книгу, яку розігрує студентка університету Наталія Чугай на її сторінці у Facebook.

Реквізити:

Збір на ремонт авто прикордонникам

Викладачка університету Інна Рубан вже не вперше збирає кошти на ремонт автівки військовим-прикордонникам у вигляді лотереї. Серед лотів – крісло повністю ручної роботи в техніці макраме, яке витримує вагу до 150 кілограмів, не боїться вологи виконане зі спеціального гамакового шнура; cкринька ручної роботи й мінісумочка. Після закінчення розіграш буде прямому ефірі.

Умови участі:

Реквізити: ПриватБанк 5168 7422 4468 9364

Нагадаємо, що на Курахівському напрямку 6 червня напружена ситуація. Повне зведення Генштабу читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.