Салат із кульбаби та редиски – дещо нестандарто, але корисно. Спробуйте приготувати.
Коли яскраво-жовті суцвіття кульбаби прикрашають молоду зелень, рослина має найбільш цілющі властивості. Недаремно цю багаторічну рослину називають кульбабою лікарською. В цій рослині міститься безліч корисних речовин, тому приготувати з неї салат буде чудовим рішенням. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 150 г листя кульбаби
- 2 яйця
- 100 г редиски
- 1-2 ст. л консервованого горошку
- сметана чи майонез – для заправки
Приготування:
- Листя кульбаби замочіть на 30-60 хвилин у холодній підсоленій воді або ошпарте окропом, а потім наріжте.
- Редиску наріжте тонкими кружальцями, варені яйця подрібніть, або розріжте навпіл.
- Все перемішайте та заправте сметаною чи майонезом.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.