ЖИТТЯ

У Переяславі на блокпосту правоохоронці зупинили чоловіка у якого виявили наркотики

Як минуло 5, 6 та 7 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 5, 6 та 7 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

5 червня. 23:55. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля магазину потрібно допомогти дістатися додому чоловіку. Прибувши правоохоронці нікого не виявили.

6 червня. 12:28. Переяслав. Чоловік повідомив, що отримав у додатку “Дія” сповіщення про те, що він оформив кредит, хоча цього не робив. За цим фактом триває перевірка.

7 червня. 01:24. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на трасі перекинулась вантажівка. Ніхто не постраждав. Від водія надійшла заява про нерозгляд, адже він пояснив, що їхав, трохи занув та з’їхав у кювет.

11:25. Переяслав. Заявниця сповістила, що їй зателефонувала донька і сказала, що буянить її співмешканець. Відомо, що жінка надала недостовірну інформацію.

11:31. Лецьки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що з її соціальної картки хтось зняв 6 тисяч гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

19:57. Переяслав. На блокпосту правоохоронці зупинили чоловіка 1990 р.н., у якого при поверхневій перевірці виявили пакет із нркотичною речовиною. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за три доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Сосновій (Студениківська ТГ), Улянівці (Ташанська ТГ) та Горбанях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі жінка два дні поспіль скаржилася поліції, що в гаражі голосно працює генератор. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору