ЖИТТЯ

У Переяславі жінка не могла потрапити до будинку свого покійного дідуся

Як минуло 9 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 9 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:44. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що на стоянці біля магазину хтось пошкодив її авто. Написала заяву та надала пояснення. Правоохоронці склали план-схему ДТП, проводять перевірку.

15:31. Гайшин (Переяславська ТГ). Заявниця розповіла, що у неї виник конфлікт із жінкою, яка не хоче покидати будинок, де живе зять. Зазначила, що її донька та внучка у цей час перебувають ща кордоном. Правоохоронці встановили всі обставини та підтвердили законне право перебування у будинку тієї. Також надали заявниці консультацію щодо цивільно-правових відносин.

15:58. Переяслав. Надійшло повідомення про ДТП між автомобілями Ford Transit та Volkswagen Transporter. Ніхто не постраждав. Водії склали європротокол.

17:01. Переяслав. Жінка повідомила, що не може потрапити до будинку, де жив її покійний дідусь. До цього в домі жили квартиранти, однак додзвонитися до них вона не може. Правоохоронці надали консультацію щодо цього питання.

20:43. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що її п’яний син вчиняє сварку. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Склали тимчасовий заборонний припис.

22:33. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що бешкетує її батько. За цією справою правоохоронці склали на заявницю адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Нагадаємо, що 7 червня у Переяславі на блокпосту правоохоронці зупинили чоловіка, у якого були наркотики. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору