Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині у помешканні виявили труп 44-річного чоловіка: він тиждень не виходив на зв’зок

Як минули 11 та 12 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 11 та 12 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11 червня, 15:58. Хоцьки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що у неї виник конфлікт із чоловіком, який сидить на її городі та відмовляється йти. За її словами, він розпивав спиртні напої у сусідів. Згодом сповістила, що наряду не потребує, бо той все ж пішов геть.

12 червня, 10:19. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автопідйомником Iveco та автомобілем Hyundai Tucson. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

20:07. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що у будинку за місцем проживання виявили труп 44-річного чоловіка. Той протягом тижня до цього не виходив на зв’язок. З його оселі відчули неприємний запах, тому зламали замок, щоб потрапити всередину. Тіло лежало на підлозі між диваном та шафою. Його направили на судово-медичну експертизу. Ознак насильницької смерті не виявили. Відомо, що померлий за життя зловживав спиртними напоями.

20:54. Переяслав. Правоохоронці зупинили жінку 1984 р.н. та чоловіка 1989 р.н., які мали при собі три згортки з невідомою наркотичною речовиною. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Ковалині (Дівичківська ТГ), Дівичках (Дівичківська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 11 червня на Переяславщині 16-річний мотоцикліст збив пішохода. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.