Переяслав Перейти на сайт

Розпочинається друге коло “Ліги дворів”: анонс усіх матчів 10 туру

У неділю відбудеться десятий тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

У неділю, 16 червня, після двотижневої перерви розпочнеться друге коло чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Зустрінуться ті ж пари суперників, які завершували перше коло. Хто готовий взяти реванш або підтвердити свою перевагу, в традиційному анонсі розповідає Інформатор.

10:00. Циблі (Циблівська ТГ) – Мирне (Вороньківська ТГ). Єдина пара суперників, яка не зіграла у першому колі (перенесли), офіційно розпочне друге. Протистоятимуть наразі найкраща команда нижньої п’ятірки проти найслабшої із верхньої. Такий собі перехідний матч? Якщо Циблі здобудуть перемогу, то матимуть стільки ж очок, як у Мирного – по 15. Проте мирняни у першому колі все ж були переконливішими та стабільнішими. Якщо після перерви нічого суттєво не змінилося, то вони будуть очевидними фаворитами.

11:00. Вовчків (Переяславська ТГ) – BOSS (Переяслав). Два тижні тому Вовчків та BOSS влаштували результативний поєдинок, у якому лідер чемпіонату все-таки контролював ситуацію. Та поразка опустила BOSS із другого на четверте місце, тому програвати вдруге поспіль не бажано. Можливо, вовчківчани кожне коло починатимуть не надто впевнено (пригадайте поразку від Juk Store у першому турі), тоді у переяславців виникнуть бодай якісь шанси. Поки що ж навіть у центральному матчі туру фаворит проглядається чітко.

13:00. Велика Каратуль (Переяславська ТГ) – Juk Store (Переяслав). Велика Каратуль була просто зобов’язана щось змінювати у складі протягом двотижневої перерви, бо те, що було у першому колі, інакшим словом, окрім ганьба, не назвеш. Господарі майданчика, де триває турнір, за 9 матчів не здобули жодного очка. Проте Juk Store – не той суперник, із яким можна сподіватися на перші залікові пункти. Та який тут сенс водити вилами по воді? “Жуки” візьмуть чергові 3 очки, які допоможуть їм у боротьбі за медалі.

14:00. “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) – Farmer’s food (Переяслав). “Кристал” два тижні тому гідно грав проти Farmer’s food лише у першому таймі. Потім фаворит дотиснув. Якщо малокаратульці зробили висновки, краще підготувалися фізично, то можна очікувати на цікавий матч. Але за класом “фермери” все ж значно вищі, тому менше 3 очок для них за підсумками цієї гри стануть сенсацією.

15:00. Ratybor (Переяслав) – Бурти (Переяслав). Певною сенсацією стала поразка Ratybor від “Буртів” у першому колі. Після неї ці команди стали сусідами у турнірній таблиці, тобто ще одна очна зустріч стає надважливою – боротьба за позицію. Звичайно, Ratybor треба реабілітовуватися за той програш, а “Буртам” вцілому потрібно виправляти невдале перше коло.

***

12 та 13 червня на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі відбувалися матчі четвертого туру чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8 серед гравців віком від 35 років. “Матадор” (Переяслав) переміг “Переяслав” 5:3, а “Бурти” (Переяслав) – “Ветеранів” (Дем’янці, Переяславська ТГ) 2:0. Зараз у “Матадора” та “Буртів” по 9 очок, а у “Переяслава” та “Ветеранів” – по 3.

***

“Суперліга Лівого берега” з футболу до 29 червня пішла на перерву між колами. Проте у суботу, 15 червня, на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі о 16:00 дівичківський “Дніпро” зіграє свій перенесений матч п’ятого туру проти Березані (Броварський район).

Зазначимо, що у п’ятому турі переяславський “Матадор” на виїзді програв “Десні” (Погреби, Броварський район) 1:5. Тож турнірна таблиця наразі має такий вигляд:

Нагадаємо, що у четвертому турі “Суперліги Лівого берега” з футболу “Дніпро” розгромив “Лісняки” 7:1. Огляд матчу – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.