ГРОШІ

У Переяславі за понад пів мільйона ремонтуватимуть шкільну їдальню: хто саме та що виконає

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 31 травня до 14 червня оголосили 1 порівняно значний тендер. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 13 до 21 червня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. У лікарні передбачили 150 тисяч гривень на операційний стіл універсальний рентген-прозорий з механіко-гідравлічним приводом та 200 тисяч гривень на операційний стіл універсальний рентген-прозорий з електричним приводом. Переможець торгів повинен буде їх доставити до 10 серпня.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

У переяславській лікарні придбали 10 шприцевих насосів за 226 тисяч гривень у ФОП Водопяна Ігоря Миколайовича із Дніпра. Планували ж на це витратити щонайбільше 226 тисяч 350 гривень. Переможець торгів повинен постачати їх до кінця року.

Виконавчий комітет Переяславської міської ради передбачав 410 тисяч 061 гривню на 3900 літрів автомобільного бензину А-95 підвищеної якості та 3000 літрів дизельного пального підвищеної якості. ТОВ “ВЄНТУС РЕСУРС” із селища Чабани, що на Київщині, постачатиме це до кінця року за 397 тисяч 080 гривень.

Відділ освіти Переяславської міської ради на поточний ремонт їдальні Переяславської гімназії №4 витратить 520 тисяч 386 гривень 52 копійки. Надасть ці послуги до 31 серпня ФОП Пастернак Анатолій Миколайович із села Циблі (Циблівська ТГ). Передбачали ж на це 536 тисяч гривень. Що саме входить до робіт – у документі, прикріпленому нижче.

Дефектний акт гімназія 4

Нагадаємо, що в Україні з 1 червня підвищили тариф на електроенергію. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Цей матеріал підготовано завдяки ресурсу zakupivli.pro

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору