ЖИТТЯ

У Переяславі жінки скаржилися поліції на колишніх чоловіків, які не сплачують аліменти

Як минули 13 та 14 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 13 та 14 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

13 червня. 13:20. Переяслав. Жінка повідомила, що колишній чоловік не сплачує аліменти на свого сина. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

17:55. Гланишів (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між Nissan Qashqai та іншою автівкою, яка зникла з місця події. Ніхто не постраждав. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

14 червня. 10:54. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що виникла сварка із сусідом, який поставив автобус у вузькому провулку та почав його мити. Зрештою в ситуації розібрались мирним шляхом.

12:41. Переяслав. Жінка повідомила, що її колишній чоловік має заборгованість зі сплати аліментів. За цією справою триває перевірка.

14:48. Переяслав. Чоловік повідомив, що буянить його п’яний пасинок. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

16:49. Переяслав. Заявниця сповістила, що буянить її чоловік. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Студениках (Студениківська ТГ), по одній у Переяславі, Дівичках (Дівичківська ТГ), Пологах-Яненках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 12 червня на Переяславщині у помешканні виявили труп 44-річного чоловіка. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору