ЖИТТЯ

На Переяславщині у будинку виявили труп 37-річного чоловіка

Як минуло 15 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 15 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

8:55. Єрківці (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що виявила у будинку труп 37-річного сусіда. Тіло лежало на дивані, мало жовтий відтінок. Відомо, що чоловік хворів та проживав сам. Ознак насильницької смерті не було. Тіло направили на розтин.

14:12. Переяслав. Заявниця повідомила, що їй систематично телефонують шахраї та повідомляють, що вона виграла 90 тисяч гривень. Також просять надати номер банківської карки. Факт шахрайства не підтвердився.

16:34. Переяслав. Чоловік повідомив, що перерахував 16 тисяч гривень завдатку за купівлю авто, яке побачив на сайті “OLX”. Проте наразі продавець видалив оголошення і листування. Згодом чоловік повідомив, що наряду поліції не потребує. При нагоді звернеться самостійно.

20:45. Переяслав. Жінка повідомила, що невідома особа зняла з її банківської картки гроші у сумі 13 тисяч 600 гривень. За цим фактом проводиться перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасного випадку) всі у Переяславі.

Нагадаємо, що 13 та 14 червня у Переяславі жінки скаржилися поліції на колишніх чоловіків, які не сплачують аліменти. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору