ЖИТТЯ

“Суперліга Лівого берега” з футболу: “Дніпро” у Переяславі програв Березані, але зберіг третє місце

Завершилося перше коло “Суперліги Лівого берега” з футболу. Де розмістилися команди з Переяславщини?

15 червня на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі відбувся перенесений матч п’ятого туру “Суперліги Лівого берега” з футболу між дівичківським “Дніпром” та Березанню із Броварського району. Березанці досить неочікувано перемогли з рахунком 1:0. Інформатор розповідає деталі.

Матч тривав у рівній та емоційній боротьбі. “Дніпро” дещо більше часу проводив на чужій половині поля, але це не означає, що він був гострішим. Березань класно вибігала у контратаки, які часто завершувалися небезпечними ударами. Чудову гру цього дня показував голкіпер дівичківців Юрій Галайтата. А ось його захисники не завжди були на висоті, що й призводило до небезпеки. Як і прогнозувалося, далася в знаки відсутність двох основних центрбеків Павла Лисенка та Костянтина Акуленка, які нещодавно травмувалися.

“Дніпро” також мав вдосталь нагод, аби відзначитися голом бодай одного разу. Тож те, що господарі зрештою пішли з поля з нулем, видається несправедливим. Натомість, вони прикро пропустили наприкінці зустрічі – м’яч залетів у ворота від захисника дніпрян.

Все-таки хочеться бачити результативніші матчі у “Суперлізі”. Вболівальників на цей турнір приходить все менше. Хіба що емоціями потішило протистояння “Дніпра” та Березані. Футболісти боролися, фолили, сперечалися. Арбітр Андрій Середа намагався погасити емоції картками, проте вдавалося так собі. Оце вам такий футбол, що доводиться шукати переваги у тому, що його абсолютно не стосується.

Перше коло у “Суперлізі Лівого берега” офіційно завершилося. “Дніпро”, попри поразку, із 7 очками залишився на третьому місці. Але боротьба за “бронзу” тепер максимально загострилася: зовсім поруч переяславський “Матадор” і Березань, у яких по 6 очок.

Нагадаємо, що у четвертому турі “Суперліги Лівого берега” з футболу “Дніпро” розгромив “Лісняки” 7:1. Огляд матчу – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору