ЖИТТЯ

Трійка лідерів пішла у відрив: огляд 10 туру “Ліги дворів”

Розпочалось друге коло “Ліги дворів”. Яка зараз ситуація в турнірі?

У неділю, 16 червня, відбувся десятий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Трійка фаворитів здобула перемоги й пішла у відрив. “Бурти” вдруге обіграли Ratybor і обійшли його у турнірній таблиці. Деталі розповідає Інформатор.

У центральному матчі туру Вовчків (Переяславська ТГ) не без проблем обіграв переяславський BOSS. У певний момент у другому таймі BOSS навіть перемагав 4:2 і, здавалось, контролював ситуацію. Проте вовчківчани все ж показали чемпіонський характер, вирвавши перемогу 6:5. Таким чином вони із 25 очками й надалі утримують перше місце.

Не відстає від лідера і переяславський Farmer’s food. Зараз у нього 24 очки. Цього разу “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) знову зумів нав’язати фаворитові боротьбу, але все ж поступився 1:2.

Juk Store (Переяслав) замикає трійку лідерів із 22 очками. Він прогнозовано переміг Велику Каратуль (Переяславська ТГ) 7:2, у цієї команди досі немає очок.

Мирне (Вороньківська ТГ) перемогло Циблі (Циблівська ТГ) 9:5 і наздогнало BOSS. У цих команд тепер по 18 очок, але до медальної зони відстань стала більшою, аніж в одну перемогу.

Ще більше віддалилася нижня п’ятірка. Циблі, які залишаються шостими, мають 12 очок. До них наближаються переяславські “Бурти”, які вдруге поспіль були сильнішими за Ratybor (Переяслав) – 2:0. Тепер у них 10 очок і сьоме місце. У Ratybor – 8 очок, у “Кристала” – 6, у Великої Каратулі – 0.

Трансляції матчів 10 туру

Нагадаємо, що у матчі п’ятого туру “Суперліги Лівого берега” “Дніпро” вдома програв Березані. Огляд матчу – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору