Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині Volkswagen Polo зіткнувся з Volkswagen Т4: є постраждалі

На Переяславщині сталася ДТП. Зіткнулися автомобілі Volkswagen Polo та Volkswagen Т4.

17 червня о 21:32 на 48-му кілометрі траси Бориспіль-Дніпро біля Переяслава сталася ДТП. Зіткнулися автомобілі Volkswagen Polo та Volkswagen Т4. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Відомо, що водій на авто Volkswagen Polo виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем Volkswagen Т4.

Внаслідок ДТП пасажирів автомобіля Volkswagen Polo, двох жителів Запорізької області, з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставили до Переяславської БЛІЛ. Чоловік 1975 р.н. отримав перелом променевої кістки та перелом надвиросткової ділянки плечової кістки. У чоловіка 1978 р.н. – забої грудної клітини та коліна. Водій 1986 р.н. авто Volkswagen Polo отримав закриту черепно-мозкову травму, забійну рану голови, струс головного мозку. Його також госпіталізували до Переяславської БЛІЛ.

Правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо, що 11 червня на Переяславщині 16-річний мотоцикліст збив пішохода. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.