ЖИТТЯ

У Переяславі деяким підприємцям надали дозвіл на виносну торгівлю та облаштування території

У Переяславі на засіданні виконкому підприємцям надали дозвіл на виносну торгівлю та проведення благоустрою. Деталі.

18 червня на засіданні виконкому міськради Переяслава розглянули питання “Про надання погодження на розміщення об’єкту виносної торгівлі на прилеглій до кафе “Euphoria” території”. Відповідний дозвіл надали ФОП Юденко Марині Олександрівні. Про це повідомляє Інформатор.

Дозвіл на здійснення виносної торгівлі на прилеглій до кафе “Euphoria” території на центральній площі міста діятиме із 1 червня до 1 вересня. Підприємиця має розробити проєкт розміщення об’єкту виносної торгівлі на місцевості із зазначенням площі займаної території та погодити його у порядку, передбаченому чинним законодавство. Також із відділом економіки та зовнішніх зв’язків виконавчого комітету міської ради має укласти договір пайової участі за використання об’єктів благоустрою та на вивезення твердих побутових відходів із ТОВ “Переяслав Буд”.

На цьому ж засіданні ФОП Юсупов Володимир Халітович отримав дозвіл на проведення благоустрою прилеглої території до будівлі №68 на вулиці Григорія Сковороди у Переяславі.

Нагадаємо, що нещодавно ми цікавились, що читають жителі Переяслава. Відеосюжет дивіться тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору