ЖИТТЯ

У Переяславі встановлять меморіальну дошку військовому Вадиму Ткаченку, який загинув у ДТП

У Переяславі встановлять меморіальну дошку військовому Вадиму Ткаченку. Виконком міськради надав дозвіл.

18 червня на засіданні виконавчого комітету міськради Переяслава відділу освіти надали дозвіл на встановлення меморіальної дошки загиблому 25-річному військовому Вадиму Ткаченку. Розмістять її на фасаді Переяславської гімназії №2, що на вулиці Сікорського, 4, де він навчався. Про це Інформатору розповіла директорка навчального закладу Валентина Одинець.

“Дошку встановлять лише після проходження всіх відповідних процедур, і вже потім відділ культури влаштує офіційне відкриття. Виготовить меморіал підприємець з виготовлення ритуальних пам’ятників із Переяслава. Клопотали про встановлення дошки нашому учню Вадиму Ткаченку класний керівник, однокласники, друзі та батьки, саме за їхній рахунок її виготовлять”, – зазначила директорка.

Вадим Ткаченко загинув в ДТП на автошляху Київ-Чоп 17 липня 2023 року при виконанні службового обов’язку. Був навідником десантно-штурмової роти. Призваний на військову службу за контрактом. Поховали військового на Ярмарковому кладовищі у Переяславі. У нього залишились батько, матір, дружина та 2-річна донька.

Нагадаємо, що 16 червня на війні загинув Ігор Хлань з Переяслава. Деталі – тут.

Яна Малишко 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору