ЖИТТЯ

Житель Переяслава хотів купити комплект для плавання за 32 євро, натомість втратив 40 тисяч гривень

Як минули 16 та 17 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 16 та 17 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

16 червня, 13:52. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що житель села Дем’янці не повертає йому 800 доларів боргу. За цим фактом триває перевірка.

23:13. Дениси (Ташанська ТГ). Жінка сповістила, що буянить її чоловік. За цим фактом триває перевірка.

17 червня, 15:50. Переяслав. Заявник повідомив, що замовив у закордонному інтернет-магазині комплект для плавання за 32 євро: маску, насос для накачування балону з киснем та сам балон. Після цього з його картки восьми платежами списало 40 тисяч 881 гривню 6 копійок. Врешті виявилося, що це був фішинговий сайт. Чоловік звернувся для інформування.

16:37. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що хтось зняв з її банківської картки 13 тисяч 400 гривень. Триває перевірка.

20:46. Переяслав. Голова одного із ОСББ повідомив, що відомий йому чоловік розмалював фасад будинку. Цю інформацію перевіряють правоохоронці.

21:51. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Жінка поскаржилася, що буянить співмешканець її доньки. За цим фактом триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 15 червня на Переяславщині у будинку виявили труп 37-річного чоловіка. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору