ЖИТТЯ

Жителька Переяславщини думала, що перераховує 6 тисяч гривень доньці, а насправді – шахраям

Як минуло 18 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 18 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

10:13. Переяслав. Надійшло повідомлення про конфлікт між забудовником та бригадою, яка неналежно зробила дах. За цим фактом триває перевірка.

14:37. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що перерахувала 6 тисяч гривень шахраям, які написали SMS із проханням про це від імені її доньки. Правоохоронці проводять розшук.

21:05. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Lanos та Mercedes. Ніхто не постраждав. Водії склали європротокол.

23:20. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що у його припарковане авто Renault в’їхало інше авто, яке зникло з місця події. Правоохоронці проводять розшук.

19 червня, 0:00. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між Skoda Octavia та іншим автомобілем (марку не вказали). Чоловік 1982 р.н. отримав забій правого коліна, від госпіталізації відмовився. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

6:51. Переяслав. Чоловік поскаржився, що сусід пошкодив його авто Mitsubishi Pajero. Інформацію перевіряють.

Нагадаємо, що 17 червня житель Переяслава хотів купити комплект для плавання за 32 євро, натомість втратив 40 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору