ЖИТТЯ

Чоловік поскаржився поліції, що зі стіни поліклініки у Переяславі впала плитка та пошкодила його автомобіль

Як минули 19 та 20 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 19 та 20 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

19 червня, 10:27. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Ravon R2 та УАЗ. Автівки зазнали механічних пошкоджень. Ніхто не постраждав. Водії склали європротокол.

20:42. Переяслав. Заявниця повідомила, що прийшла колишня дружина її чоловіка та буянить. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

20 червня, 15:50. Переяслав. Чоловік поскаржився, що у нього виник конфлікт із сусідкою. За цією правою триває перевірка.

16:06. Горбані (Ташанська ТГ). Жінка сповістила, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння вчиняє сварку. Поліціянти склали на кривдника тимчасовий припис.

16:24. Переяслав. Заявник повідомив, що зі стіни поліклініки впала плитка та пошкодила його автомобіль Chevrolet. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Циблях (Циблівська ТГ) та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 18 червня жителька Переяславщини перерахувала 6 тисяч гривень шахраям. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору