ЖИТТЯ

Словаччина – Україна, Євро-2024: анонс матчу, де дивитися та хто фаворит

Україна проведе другий матч на Євро. Що потрібно знати?

21 червня о 16:00 збірна України з футболу проведе свій другий матч на чемпіонаті Європи 2024. На стадіоні “Меркур Шпіль Арена” у німецькому Дюссельдорфі вона зустрінеться зі збірною Словаччини. Інформатор анонсує поєдинок.

Що було в першому турі?

У першому турі 17 червня Україна сенсаційно програла збірній Румунії 0:3. І тепер наша національна команда посідає останнє місце в групі Е та ще й має жахливу різницю забитих та пропущених м’ячів – мінус 3. При тому, що чотири найкращі треті місця із груп виходять до плей-оф, Україна й досі зберігає непогані шанси на прохід далі, проте для цього потрібно не лише перемагати, а й значно покращувати статистику результативності.

У матчі першого туру Словаччини також був сенсаційний результат. Щоправда, там словаки були андердогами й змогли здобути перемогу над фаворитом – Бельгією 1:0. Бельгійці забили двічі, але в обох випадках із порушеннями правил. Тепер же одному із фаворитів турніру та, зрозуміло, цієї групи потрібно буде надолужувати. Тому і румунам у другому турі, і українцям у третьому може бути не солодко. Словаки ж у чудовому емоційному стані підходять до протистояння із Україною.

У якому стані команди?

Як повідомляє Футбол24, Словаччина підходить до матчу без кадрових проблем, а от Україні навряд чи допоможе Миколенко. “Віталій тільки сьогодні розпочне тренування з командою. Крім того, за індивідуальною програмою працював Циганков – хочеться вірити, що там усе нормально”, – йдеться у матеріалі видання.

Можна очікувати на кілька змін у складі збірної України, порівняно із першим матчем. Особливо непереконливими були Андрій Лунін, Тарас Степаненко, не вразив Артем Довбик. Тому не виключено, що зі стартових хвилин на Словаччину вийдуть Анатолій Трубін, Володимир Бражко, Роман Яремчук чи навіть Андрій Ярмоленко.

Хто фаворит?

На думку бейтингового оператора Favbet, українська команда має більше шансів на перемогу. Favbet дає на матч такі коефіцієнти:

  • Перемога Словаччини – 3,5;
  • Нічия – 3,3;
  • Перемога України – 2,23.

А от найбільш імовірним рахунком основного часу вважають нічию (1:1).

Де дивитися матч?

Трансляція доступна на платформі MEGOGO, а також на регіональних каналах Суспільного.

Що далі?

Матчі третього туру у групі Е відбудуться у середу, 26 червня. Словаччина зустрінеться із Румунією, а Україна – з Бельгією. Обидва розпочнуться о 19:00.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про все, що варто знати перед початком Євро-2024. Матеріал читайте тут.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору