Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі зроблять ремонт доріжок у парку Шевченка та водопроводу на вулиці Каштанній

На сесії внесли зміни до бюджету Переяслава. На що саме передбачили?

На сесії міськради Переяслава 20 червня внесли деякі зміни до бюджету громади на 2024 рік. Зокрема, передбачили понад 3 мільйони гривень відділу капітального будівництва та ЖКГ. На що саме, розповідає Інформатор.

1 мільйон 530 тисяч гривень виділили за рахунок перевиконання плану доходів. Із них 530 тисяч гривень використають на експлуатаційне утримання вулично-шляхової мережі, 700 тисяч гривень – на поточний ремонт доріжок у парку імені Шевченка та 300 тисяч гривень – на придбання щебеню.

1 мільйон 639 тисяч гривень відділ капбудівництва та ЖКГ зекономив “за рахунок наявності вакантних посад у зв’язку з мобілізацією працівників та складністю підбору кадрів сезонних працівників чоловічих професій під час воєнного стану”. Ці гроші передбачили на капітальний ремонт водопровідних мереж на вулиці Каштанній (у межах вулиць Героїв Маріуполя та Рибальської) у Переяславі: 140 тисяч – на виготовлення проєктно-кошторисної документації та 1 мільйон 499 тисяч – на, власне, сам ремонт.

Нагадаємо, що у Переяславі за понад пів мільйона ремонтуватимуть шкільну їдальню. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.