ЖИТТЯ

Мирне та BOSS ще спробують зачепитися за медалі: анонс 11 туру “Ліги дворів”

У неділю відбудеться 11 тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

У неділю, 23 червня, відбудеться 11 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Мирне спробує довести, що його зарано списувати з рахунків, а “Бурти” намагатимуться продовжити переможну серію та вирватися на шосте місце. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

11:00. Циблі (Циблівська ТГ) – “Бурти” (Переяслав). Ще кілька тижнів тому “Бурти” були однією із найслабших команд чемпіонату, а вже зараз можуть опинитися на шостому місці, тобто стати найкращими серед нижньої п’ятірки. Для цього потрібно не так і багато – просто перемогти Циблі. Щоправда, самі циблівчани, скоріше за все, будуть проти цього. Їм потрібно реабілітовуватися за поразку в минулому турі від Мирного, та й пригадаймо, що у першому колі Циблі були сильнішими за “Бурти”.

12:00. Велика Каратуль (Переяславська ТГ) – BOSS (Переяслав). BOSS пройшов “спарку” із Вовчковом із двома поразками, із другого місця впав на четверте, та й то ділить його із Мирним. Тож зрозуміло, що треба трішки прийти до тями, перервати серію із двох поразок (довшої у BOSS на турнірі не було), і Велика Каратуль для цього ідеальний суперник.

13:00. Ratybor (Переяслав) – Juk Store (Переяслав). Ratybor неочікувано для багатьох провалив спарене протистояння із “Буртами” – дві поразки і восьме місце у турнірній таблиці. А ось Juk Store, по суті, на екваторі чемпіонату відпочивав, бо провів дві гри із Великою Каратуллю і закріпився на третій позиції. Очевидно, що команди підходять до цього матчу в різному емоційному стані. Але не виключено, що допоможе це Ratybor, бо він буде злішим та мотивованішим. До того ж, у першому колі цей колектив уже відбирав очки у “жуків” – тоді зіграли 3:3.

14:00. Вовчків (Переяславська ТГ) – “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ). Хто справді зараз може понарікати на календар, так це “Кристал”. У чотирьох турах він має двічі зустрітися із Farmer’s food та двічі Вовчковом. Тут, мабуть, жодна команда турніру не могла би сподіватися на очки. Але “Кристал” двічі гідно протистояв “фермерам” (1:4, 1:2) і одного разу створив певні проблеми для Вовчкова, та все ж поступився 5:9. Залишилося ще один раз помучитися з Вовчковом, а потім вже налаштовуватися на протистояння, де реально взяти очки. А вони “Кристалу” ой як необхідні: передостаннє місце із 6 очками – це не те, на що заслуговує колектив із Малої Каратулі.

15:00. Мирне (Вороньківська ТГ) – Farmer’s food (Переяслав). У “Лізі дворів” буквально за останні два тури сформувалася трійка лідерів. BOSS та Мирне відстали від неї аж на 4 очки. Але не забуваймо, що Мирне має гру в запасі проти Цибель, а BOSS вже не гратиме із лідером чемпіонату, відповідно далі матиме простіший календар. Тож інтрига у боротьбі за медалі ще жива. Підтвердити це Мирне спробує вже цієї неділі у протистоянні з Farmer’s food. У першому колі ці команди влаштували чудове шоу, яке завершилось перемогою “фермерів” 7:5. Сподіваємось, цього разу буде не гірше.

Зазначимо, що матчі “Ліги дворів” ви можете побачити в прямому ефірі на Youtube-каналі Інформатора. Підписуйтесь вже зараз, натискайте на дзвіночок, щоб нічого не пропустити.

***

19 та 20 червня на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі відбувалися матчі п’ятого туру чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8 серед гравців віком від 35 років. “Бурти” (Переяслав) перемогли “Матадор” (Переяслав) 1:0, а “Ветерани” (Дем’янці, Переяславська ТГ) – “Переяслав” 2:1. Таким чином перед останнім туром у “Буртів” 12 очок, у “Матадора” – 9, у “Ветеранів” – 6, а у “Переяслава” – 3.

Цього вікенду матчів “Суперліги Лівого берега” з футболу не буде. Перерва між колами триватиме до 29 червня.

Нагадаємо, що у матчі п’ятого туру “Суперліги Лівого берега” з футболу “Дніпро” вдома програв Березані. Огляд матчу – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору