Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі автомобіль збив собаку та поїхав з місця події

Як минуло 21 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 21 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

10:40. Семенівка (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що з гнізда випала лелека. В телефонній розмові їй надали консультацію.

15:37. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 1986 р.н. поліетиленовий пакет з порошкоподібною наркотичною речовиною. Викликали слідчо-оперативну групу. За цією справою триває перевірка.

17:32. Переяслав. Жителька Тернопільської області повідомила, що з її кредитної картки хтось зняв 36 тисяч 397 гривень. В банку їй надали інформацію, що транзакції відбувались у Переяславі.

20:49. Переяслав. Надійшло повідомлення, що водій на авто Mitsubishi Pajero збив собаку та поїхав з місця події. Песик живий. Заявниця від написання заяви відмовилась.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 21 червня у Переяславі автомобіль Subaru зіткнувся з маршрутним автобусом №35. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.