Переяслав Перейти на сайт

На базарі у Переяславі продавали букети з гавіром до Зеленої неділі: які ціни

Які зараз ціни на базарі у Переяславі? Дізнавайтесь у репортажі Інформатора.

23 червня на традиційному недільному базарі у Переяславі зранку було сонячно. Продавали дуже багато домашніх ягід, зокрема малини, чорниці та порічок. До Зеленої неділі продавали букетики з гавіром, квітами та іншими травами по 20 гривень. Ціни на м’ясо, рибу та молочні продукти значних змін не зазнали. Домашні курячі яйця продавали по 40-50 гривень за десяток. Дещо коливалася вартість овочі та фруктів. Інформатор традиційно розповідає про сьогоднішні ціни.

До Зеленої неділі продавали букетики з гавіром та іншими травами по 20 гривень

У м’ясному було чимало людей та товару. Продавали чимало курятини та свинини. Вартість сала коливалася від 160 до 200 гривень за кілограм. Інше коштує так:

Вартість сала коливалася від 160 до 200 гривень за кілограм

У м’ясному було чимало людей та товару

Цього тижня на базарі продавали багато домашніх ягід. Серед них найбільше – порічок, малини та чорниці. Малину можна було придбати по 70 гривень за півкіло. Чорницю продавали по 160-190 гривень за кілограм. Інші фрукти коштують так:

Чорницю продавали по 160-190 гривень за кілограм

Майже на кожному кроці продавали порічки

Молоду картоплю продавали по 25-35 гривень за кілограм. На свіжу зелень ціни поки незмінні: кріп, петрушка, зелена цибуля та салат коштують 10-15 гривень за пучечок. Інше коштує так:

На свіжу зелень ціни поки незмінні

Молоду картоплю продавали по 25-35 гривень за кілограм

У молочних рядах йшла жвава торгівля. Десяток домашніх курячих яєць можна було придбати по 40-50 гривень. Ціни на молочні продукти такі:

У молочних рядах йшла жвава торгівля

Десяток домашніх курячих яєць можна було придбати по 40-50 гривень

Знежирений сир коштує 80-100 гривень за кіло

Біля рибних прилавків покупців та продукції вистачало. Продавали багато живої та в’яленої риби, проте найбільше – порізаної шматками. Стейки з амура коштували 250 за кілограм. Чищені кропи продавали по 160 гривень за кіло, а товстолоби по 100 гривень. Інша риба коштує так само, як і минулого тижня:

Продавали багато живої та в’яленої риби, проте найбільше – порізаної шматками

Карасі продавали по 65-70 гривень за кіло

Нагадаємо, що у минулого тижня у Переяславі на базарі збільшилося домашніх ягід. Деталі – тут.

Вікторія Холошевська

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.