ЖИТТЯ

Вночі 23 червня російські війська атакували Київщину трьома ракетами “Калібр”: є постраждалі та руйнування

Росіяни завдали по Україні чергової атаки з повітря. Які наслідки на Київщині?

Вночі 23 червня російські війська атакували Україну в трьома крилатими ракетами морського базування “Калібр” із акваторії Азовського моря. Дві ракети збито зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил у Київській області. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що зранку ворог атакував нашу область ракетами. Станом на 8:00 до медиків звернулося дві людини. Поранення незначні. Медична допомога надана на місці. Госпіталізації потерпілі не потребують. Внаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів пошкоджено 6 багатоповерхівок та понад 20 приватних будинків. В приміщеннях вибиті вікна, балкони, посічені фасади та покрівлі. Також пошкоджені будівлі АЗС, аптеки, підприємства, адміністративна будівля та 3 автомобілі. Оперативні служби на місцях продовжують фіксацію та ліквідацію наслідків ракетної атаки. Вся необхідна допомога населенню буде надана. Над цим вже працюємо разом з представниками місцевої громади. Пошкоджені вікна в будинках замінить міжнародний фонд GEM.

Нагадаємо, що вночі 20 червня росіяни атакували Україну ракетами та дронами. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору