Переяслав Перейти на сайт

Мирне та Farmer’s food не дограли свій матч через погоду: огляд 11 туру “Ліги дворів”

Не всі матчі 11 туру “Ліги дворів” вдалося завершити. У чому причина та що буде далі?

У неділю, 23 червня, відбувся 11 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Вперше один із матчів цього турніру не вдалося дограти через погодні умови. За 15 хвилин до завершення гру між Мирним (Вороньківська ТГ) та Farmer’s food (Переяслав) зупинили за рахунку 3:3 через сильний дощ. Догравати команди будуть наступної неділі після всіх ігор 12 туру. Про це повідомляє Інформатор.

Тож, поки Farmer’s food не поповнив свій доробок очками, Juk Store (Переяслав) цим скористався та вийшов на друге місце. Він переміг переяславський Ratybor 7:6, набравши вже 25 очок. У “фермерів” же наразі залишається 24. Ratybor із 8 очками й надалі розміщується на восьмій сходинці.

Гірший турнірний стан справ лише у “Кристала” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) та Великої Каратулі (Переяславська ТГ), які із 6 та 0 очок відповідно замикають таблицю. У цьому турі вони синхронно поступилися фаворитам із великим відривом. Вовчків (Переяславська ТГ) переміг малокаратульців 13:6, а BOSS (Переяслав) – великокаратульців 10:5. Таким чином Вовчків із 28 очками продовжує лідирувати, а BOSS із 21 очком закріпився на четвертому місці, проте у Мирного (18 очок) тепер аж дві гри в запасі.

У матчі за шосте місце Циблі (Циблівська ТГ) та “Бурти” (Переяслав) не визначили кращого – 2:2. Тож у цій боротьбі статус не змінився: циблівчани із 13 очками йдуть шостими, а переяславці із 11 – сьомими.

Нагадаємо, що у “Суперлізі Лівого берега” з футболу зараз триває перерва між колами. Де розмістились команди із Переяславщини, дізнавайтесь тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.