ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте тарт із малиною без випікання

Тарт із малиною – простий та корисний десерт. Спробуйте приготувати.

У сезон малини можна експериментувати зі стравами. До того ж, як зазначають дієтологи, малина – це не тільки смачний продукт харчування, а й корисний. Тарт із малини – один із цікавих варіантів її вживання. Перевагою цього десерту є те, що він готується без випікання. Інформатор розповідає рецепт від відомого кухаря Євгена Клопотенка.

Інгредієнти:

  • 800 г малини
  • 450 г цукрового печива
  • 170 г вершкового масла
  • 250 г вершків (30% жирності)
  • 2 ст. л. цукрової пудри
  • 150 г натурального густого йогурту
  • кориця, цедра лимона за смаком

Спосіб приготування:

  1. Для приготування тарта візьміть 450 г цукрового печива та подрібніть у блендері. Якщо немає блендера, можна просто перебити печиво качалкою.
  2. Додайте розтоплене вершкове масло і трохи кориці, якщо є бажання. Тепер дуже добре перемішайте вершкове масло з печивом.
  3. Викладіть масу в розбірну форму діаметром 26-28 см і утрамбуйте, зробивши невеликий бортик по краях. Зручніше за все це робити склянкою. Поставте форму в холодильник на 1 годину.
  4. Збийте вершки із цукровою пудрою.
  5. Додайте до вершків і цукрової пудри густий йогурт та акуратно перемішайте ложкою.
  6. Викладіть суміш із вершків, цукрової пудри та йогурту на корж із печива й поставте в холодильник ще на годину.
  7. Візьміть малину, помийте та викладіть по всій поверхні тарта, посипте трохи цукровою пудрою та за бажанням натріть трохи цедри лимона, поставте в холодильник ще на 10 хвилин. При подачі посипте цукровою пудрою.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору