ЖИТТЯ

У Переяславі 25-річний чоловік намагався накласти на себе руки: його госпіталізували

Як минуло 23 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 23 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

13:04. Переяслав. Надійшло повідомлення, що 25-річний чоловік намагався вчинити самогубство через повішання. Його доправили до Переяславської БЛІЛ.

15:42. Переяслав. На трасі Київ-Харків сталася ДТП між авто Hyundai Accent та Volkswagen Transporter. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

17:46. Переяслав. Надійшло повідомлення, що невідомі особи голосно кричать. Правоохоронці нікого не виявили.

19:14. Переяслав. Повідомили, що чоловік, керуючи автомобілем, з власної необережності влетів в паркан заявниці. В ситуації розібралися самі.

24 червня 01:12. Чирське (Переяславська ТГ).Чоловік повідомив, що виник конфлікт зі знайомою. Інформація не знайшла свого підтвердження.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) дві у Переяславі та одну у Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 22 у Переяславі мотоцикліста госпіталізували після того, які він потрапив у вибоїну. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору