ЖИТТЯ

На Переяславщині Hyundai Accent в’їхав у Volkswagen T4: що відомо про ДТП

На Переяславщині сталася ДТП. Зіткнулись два автомобілі.

23 червня близько 16:00 на 90-му кілометрі автодороги Київ-Харків біля села Студеники (Студениківська ТГ) сталася ДТП. Автомобіль Hyundai Accent зіткнувся з Volkswagen T4. Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Борисполя, передає Інформатор.

Патрульні встановили, що водійка автомобіля Hyundai Accent не врахувала дорожньої обстановки, не дотрималась безпечної дистанції та інтервалу. Через це її авто зіткнулося з Volkswagen T4, який рухався з причепом у попутному напрямку. Ніхто не травмувався.

З’ясувавши всі обставини, інспектори відібрали пояснення від обох учасників події, склали схему ДТП та склали на водійку автомобіля Hyundai Accent протокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, що 23 червня у Переяславі 25-річний чоловік намагався накласти на себе руки. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору