Переяслав Перейти на сайт

Погода на 26 червня: у Переяславі зранку буде сонячно, потім – хмарно

У Переяславі буде і сонячно, і хмарно. Максимальна температура – 25 градусів.

У середу, 26 червня, у Переяславі зранку сонячно, потім небо затягнеться хмарами, які до вечора зникнуть. Опади синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 15 градусів тепла. Максимальна пообіді – 25 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 44 та 90 відсотками протягом доби. Тривалість дня 26 червня – 16 годин 25 хвилин. Завтра день буде на 1 хвилину коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 4:44, а захід – о 21:09.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1939 році – 32,2 градуса тепла, а найнижчу в 1949-му – 7,2 градуса тепла.

Народні прикмети:

З 26 червня лютують мошки, комарі, ґедзі, мухи. “Мошкара товчеться колами – на хорошу погоду”. Наші пращури ввечері 26 червня слідкували за місяцем: якщо він у білому колі, то буде дощ. Кінець “горобиним ночам”. У цей час зацвітає барбарис.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.