ЖИТТЯ

У Переяславі жінка поскаржилася поліції, що їй заважає працювати генератор

Як минули 24 та 25 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 24 та 25 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

24 червня, 21:57. Чирське (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив,що буянить його співмешканка: не впускає до будинку та поводиться агресивно. За цією справою правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

25 червня, 9:01. Переяслав. Жінка поскаржилася, що шумить генератор та заважає їй працювати. Прибувши на місце події, правоохоронці шуму не виявили.

11:04. Переяслав. Чоловік повідомив, що йому телефонують невідомі та говорять про виграш грошей, які потрібно забрати на пошті та заплатити 585 гривень.

18:31. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявниця поскаржилася, що буянить її колишній співмешканець. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Улянівці (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 23 червня у Переяславі 25-річний чоловік намагався вчинити самогубство. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору