ЖИТТЯ

Farmer’s food може стати лідером, а може й випасти із чемпіонської гонки: анонс 12 туру “Ліги дворів”

У неділю відбудеться 12 тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

У неділю, 30 червня, відбудеться 12 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. У очному протистоянні зійдуться основні претенденти на чемпіонство Вовчків та Farmer’s food. А після цього Farmer’s food ще й доведеться догравати матч 11 туру проти Мирного. Інформатор традиційно анонсує всі поєдинки.

10:00. Ratybor (Переяслав) – BOSS (Переяслав). У трьох матчах поспіль Ratybor програє – такої серії поразок у цієї команди ще не було. До того ж суперники були досить прийнятними: двічі “Бурти” та одного разу Juk Store. Із BOSS, якому потрібно підтягуватися до медалістів, простіше точно не буде. Але все ж не забуваймо, що Ratybor здатен дивувати не лише негативно (хто там відбирав очки у Farmer’s food та Juk Store?), тож варто очікувати цікавого протистояння.

11:00. Велика Каратуль (Переяславська ТГ) – “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ). Гірша, аніж у Ratybor, ситуація лише у Великої Каратулі та “Кристала”. Перші взагалі тільки програють у цьому турнірі, другі мають серію із чотирьох поразок і 6 очок в активі. Відповідно обидві посідають два останні місця. Проте, справедливості заради, у “Кристала” могла би бути значно краща статистика, якби не рівень суперників у останніх чотирьох турах: малокаратульці протистояли двічі Вовчкову та двічі Farmer’s food, які посідали два перші місця в турнірній таблиці. А до того “Кристал” розромив 10:1 саме Велику Каратуль. Що заважає йому якщо не повторити, то принаймні бути близьким до того результату?

12:00. Циблі (Циблівська ТГ) – Juk Store (Переяслав). Juk Store надовго чи ні вискочив на друге місце в турнірній таблиці. Тепер потрібно триматися за нього всіма силами, а для цього варто впевненіше грати із командами із нижньої п’ятірки. Бо саме від “жуків” (та ще від Farmer’s food) найчастіше можна очікувати якихось неприємних для фаворитів сенсацій. Ось і Циблі, яким потрібно захищати своє шосте місце від “Буртів”, здатні нав’язати боротьбу.

13:00. Вовчків (Переяславська ТГ) – Farmer’s food (Переяслав). На Farmer’s food чекає складний ігровий день. Окрім того, що йому потрібно буде дограти ще 15 хвилин із Мирним (там був рахунок 3:3), доведеться ще й зійтися у центральному матчі всього кола із Вовчковом. Просто уявіть, якщо і там, і там “фермери” програють. Тоді у них залишаться 24 очки і лише спогади про чемпіонську боротьбу, бо у Вовчкова в такому випадку буде 31 очко. Але припустімо, що переяславці переможуть в обох цих матчах – вони випередять Вовчків на 2 очки і стануть основними фаворитами турніру.

14:00. Мирне (Вороньківська ТГ) – “Бурти” (Переяслав). Після перемоги Мирного з рахунком 8:1 у першому колі хіба тут можна було би знайти інтригу? Проте вона все ж є. По-перше, з того часу “Бурти” стали стабільнішими – здобули 7 очок у останніх трьох турах. По-друге, Мирному цього дня доведеться розподіляти сили і на цей матч, і на догравання із Farmer’s food. А здобути позитивний результат важливо і там, і там. Тож переяславці можуть сподіватися на продовження своєї безпрограшної серії.

***

У суботу, 29 червня, розпочнеться друге коло “Суперліги Лівого берега” з футболу. Цього дня о 17:00 свої матчі проведуть обидві команди із Переяславщини. На стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі місцевий “Матадор” прийматиме “Десну” (Погреби, Броварський район). А дівичківський “Дніпро” зіграє на виїзді проти Березані (Броварський район).

Лідер чемпіонату Калинівка (Броварський район) прийматиме аутсайдера “Лісняки” (Яготин) у неділю, 30 червня, об 11:00.

Нагадаємо, що в 11 турі “Ліги дворів” гру між Мирним та Farmer’s food зупинили за рахунку 3:3 через сильний дощ. Деталі – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору