ГРОШІ

У Переяславі університет закуповує інтерактивні панелі, а ВУКГ – щебеневу суміш: добірка тендерів

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 14 до 28 червня оголосили 2 порівняно значні тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 18 до 27 червня. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Університет планує закупити 5 інтерактивних панелей зі спеціалізованим програмним забезпеченням двох видів (чотири одного та одну іншого) за щонайбільше 550 тисяч гривень. ТОВ “Дидактиклаб” було єдиним учасником торгів і зробило пропозицію 549 тисяч гривень. Зараз триває його кваліфікаційна перевірка. Поставити товар потрібно буде до 19 липня.

Із 25 червня до 3 липня. Замовник – Переяславське ВУКГ. 300 тисяч гривень передбачили у ВУКГ на 512 тонн щебенево-піщаної суміші (фракція С 7 0-40 мм). Зазначимо, що ці кошти виділили на сесії міськради Переяслава 20 червня за рахунок перевиконання плану доходів. Переможець торгів повинен буде поставити товар до 31 липня.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

У Переяславській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування передбачили 150 тисяч гривень на операційний стіл універсальний рентген-прозорий з механіко-гідравлічним приводом та 200 тисяч гривень на операційний стіл універсальний рентген-прозорий з електричним приводом. Обидва лоти виграв ФОП Водопян Ігор Миколайович із Дніпра, який був єдиним учасником тендеру та не зменшував своїх пропозицій від максимальних ні на гривню.

Нагадаємо, що Центр зайнятості пропонує роботу на Переяславщині із зарплатою до 50 тисяч гривень. Вакансії – тут.

Віталій Усик

Цей матеріал підготовано завдяки ресурсу zakupivli.pro

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору