ГРОШІ

Як жителі Переяслава можуть допомогти військовим: актуальні збори

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі волонтери та небайдужі збирають гроші для потреб захисників. Можна допомогти коштами на дрони та комплектуючих до них, генератор, радіоелектронну боротьбу (РЕБ), а також підтримати збір для учасника гурту “Драбадан”, бійця 43-ї артилерійської бригади Володимира Бурлака. Актуальні збори – в публікації Інформатора.

ЗБІР НА ДРОНИ

Волонтерка Галина Яремич повідомила, що разом із Іриною Бобровник відкрила збір на закупівлю дронів та комплектуючих до них для Сил Спеціальних Операцій, які обороняють східний напрямок.

“Кожен ваш донат – великий крок до спільної перемоги. Ми безмежно вдячні всім вам на підтримку, поширеннями посту, коментарями, донатами, вподобайкам. Впевнена, що разом з вами ми обов’язково впораємося. Допомога нашим титанам – це наш обов’язок”, – написала волонтерка.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на:

ЗБІР НА ОБСЛУГОВУВАННЯ БОЙОВИХ АВТО ТА РАДІОЕЛЕКТРОННУ БОРОТЬБУ 

Переяславський музичний гурт “Драбадан” збирає кошти для учасника гурту, бійця 43-ї артилерійської бригади Володимира Бурлака, який зараз боронить країну на сході. Всі кошти підуть на підтримку та проведення ТО бойових авто (орієнтовно 9 000 гривень) та 1 РЕБ (радіоелектронна боротьба) який буде ставитися на авто, які будуть їхати на позиції (орієнтовно 68 000 гривень).

Допомогти можна, перерахувавши кошти на:

ЗБІР НА РЕБ ТА ГЕНЕРАТОР

Микола Михайловський із Переяслава повідомив про збір для десантників 25 Січеславської повітрянодесантної бригади 4 бат. Військовим потрібен РЕБ (радіоелектронна боротьба) та генератор. “Прошу всіх небайдужих долучитися до збору. Адже міцний тил – це міцний фронт”, – написав у повідомленні.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на такі рахунки:

ЗБІР НА РЕМОНТ АВТО

Волонтерка Інна Марченко повідомила про збір на ремонт бойового автомобіля. Ціна ремонту 35 тисяч гривень. “Терміново потрібно підлікувати бойове авто. Будемо вдячні за допомогу, дякую за кожну гривню. Разом і до кінця”, – написала волонтерка.

Підтримати збір можна, перерахувавши кошти на картку: 4731 2196 5776 9372.

Нагадаємо, що на Торецькому напрямку ворог намагається витіснити українських воїнів з позицій. Повне зведення Генштабу ЗСУ читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору