ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік виявив труп свого родича у вбиральні

Як минули 28 та 29 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 28 та 29 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

28 червня, 12:12. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Ford Focus та мотоциклом. Ніхто не постраждав. Згодом надійшла заява про нерозгляд.

29 червня, 9:19. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на території автостанції сталася ДТП між Mercedes-Benz Sprinter та моторолером. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

10:04. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що надворі у вбиральні виявив труп свого родича, якому було близько 40 років. Зазначив, що той хворів, тож йому ймовірно стало зле. Цю інформацію перевіряють.

16:06. Переяслав. Жінка повідомила, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння кричить та лається. За цим фактом триває перевірка.

17:07. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік 1965 р.н. на веломопеді в’їхав у паркан. Його госпіталізували до Переяславської БЛІЛ із травмою голови та відкритою раною носа. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

21:39. Переяслав. Жінка повідомила, що колишня дружина її чоловіка живе тиждень у її родині, а зараз поводиться неадекватно та буянить. Триває перевірка.

23:26. Переяслав. Заявник поскаржився, що у сусідів дуже гучно працює генератор та заважає відпочивати. Згодом скасував виклик наряду, оскільки ситуацію врегулювали мирно.

Нагадаємо, що 26 та 27 червня на Переяславщині поліції скаржилися на сусідів та п’яного зятя. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору