ЖИТТЯ

Спекотною була погода, а не матч: “Матадор” із Переяслава у “Суперлізі Лівого берега” програв “Десні” 0:3

Друге коло “Суперліги Лівого берега” розпочалося перемогою “Дніпра” та поразкою “Матадора”. Що це означає?

Розпочалося друге коло “Суперліги Лівого берега” з футболу. У суботу, 29 червня, на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі місцевий “Матадор” приймав “Десну” із Погребів Броварського району. Гості впевнено перемогли із рахунком 3:0. Деталі розповідає Інформатор.

Понад 30-градусна спека, нехай вже і у передвечірній час, ніяк не сприяла активній та цікавій грі. Обидві команди були в’ялими із перших хвилин. А першого удару в площину воріт довелося чекати аж до середини тайму. “Десна” заробила штрафний поблизу воріт “Матадора”, але її гравець пробив, по суті, прямо у руки голкіперу. Після цього ще кілька ударів було як у одних, так і в інших, проте по-справжньому небезпечного не було жодного.

Другий тайм розпочався із гарного моменту в “Матадора”. Однак відкрила рахунок “Десна”. На 55 хвилині гравець команди з Погребів з досить гострого кута закинув за комірець воротареві господарів. “Матадор” відповів кількома нагодами. Одного разу не вистачило точності після удару головою, іншого – постріл з-за меж штрафного накрив голкіпер. А зрештою ще двічі забила “Десна”: на 69 хвилині нападник красиво з розвороту замкнув навіс, а на 78-й гості заробили та реалізували пенальті.

Наприкінці господарі мали кілька моментів, аби забити м’яч престижу, втім і гості могли зробити свою перевагу ще більшою. Як не крути, другий тайм все ж вийшов живішим, хоч і без позитивних емоцій для переяславських вболівальників, яких цього дня на трибунах зібралося від сили 150. Щось вже навіть легендарний Андрій Воробей, який тренує та грає за “Десну”, не здатен заманити наших фанатів футболу на стадіон.

Після цієї поразки “Матадор” міг опуститися із четвертого місця на п’яте, але його від цього врятував дівичківський “Дніпро”. У Березані він зумів взяти реванш у місцевої команди за мінімальну поразку в першому колі, здобувши перемогу 3:2. Цей результат дозволив “Дніпру” із 10 очками закріпитися на третьому місці. У “Матадора” та Березані (Броварський район) залишилося по 6 очок.

“Десна” із 14 очками ненадовго (?) піднялася на перше місце. Але вже у неділю, 30 червня, Калинівка (Броварський район), у якої 13 очок, зіграла із яготинськими “Лісняками”, які очок досі не здобували. Результату цього поєдинку ми наразі не маємо.

Нагадаємо, що 30 червня відбувається 12 тур “Ліги дворів”. Анонс усіх матчів – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору