ЖИТТЯ

Farmer’s food почав програвати й випав із чемпіонської боротьби: огляд 12 туру “Ліги дворів”

Farmer’s food програв і Вовчкову, і Мирному. Що це означає?

У неділю, 30 червня, відбувся 12 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Farmer’s food зазнав своїх перших поразок – відразу аж двох – і, здається, втратив шанси поборотися за чемпіонство. Інформатор розповідає деталі.

У центральному матчі туру Farmer’s food (Переяслав) зійшовся із Вовчковом (Переяславська ТГ). У першому таймі точилася рівна боротьба, “фермери” атакували навіть більше, та вовчківчани були гострішими. Зрештою лідер чемпіонату забив два м’ячі у швидких контрвипадах. У другому таймі закріпив свою перевагу третім голом. Проте Farmer’s food зумів відновити інтригу, зробивши рахунок 2:3. Вовчків на класі зробив рахунок 4:2 на свою користь і втримав цю перевагу до кінця зустрічі.

Таким чином Вовчків збільшив свою перевагу над Farmer’s food до 4 очок за втраченими. А вже невдовзі і по факту відірвався від свого, здавалось би, головного конкурента на 7 очок. Бо у дограванні із Мирним (Вороньківська ТГ) “фермерів” просто знищили. Починаючи за рахунку 3:3, за 15 хвилин мирняни примудрилися “зім’яти” своїх суперників 9:4.

Після цього Farmer’s food не просто випав із чемпіонської гонки, а й повинен буде постаратися, щоб зачепитися за медалі. Всі його опоненти у цьому турі синхронно перемогли. Juk Store (Переяслав) розібрався із Циблями (Циблівська ТГ) 9:2, Мирне – із “Буртами” (Переяслав) 10:1, а BOSS (Переяслав) переміг Ratybor (Переяслав) 6:4. Тож у верхній п’ятірці склалася дуже цікава ситуація: Вовчків із 31 очком впевнено лідирує, другим йде Juk Store із 28 очками, а далі три команди, у яких по 24 очки, – Мирне, BOSS та Farmer’s food. У Мирного є перевага – ще не зіграний матч першого кола із Циблями.

У нижній частині турнірної таблиці сталась велика подія – Велика Каратуль (Переяславська ТГ) здобула своє перше очко. Вона зіграла внічию 3:3 із “Кристалом” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ). Це абсолютно ніяк не вплинуло на розміщення команд із шостого до останнього місця: Циблі – 13 очок, “Бурти” – 11, Ratybor – 8, “Кристал” – 7, Велика Каратуль – 1.

Нагадаємо, що цього вікенду розпочалось друге коло “Суперліги Лівого берега” з футболу. Як зіграли команди із Переяславщини, дізнавайтесь тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору