ЖИТТЯ

На Переяславщині на базі відпочинку виявили потопельника

Як минуло 30 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 30 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

10:47. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на парковці в авто Kia Sorento в’їхала “Таврія”. Ніхто не постраждав. Водії розібралися в ситуації самостійно до прибуття поліції.

13:12. Пристроми (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що з його банківської картки зняли тисячу гривень без його згоди. За цим фактом триває перевірка.

15:51. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що на базі відпочинку виявили труп потопельника. Відомо, що це був чоловік 1974 р.н. На місці події працює слідчо-оперативна група.

18:48. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на зупинці сидить чоловік у нетверезому стані. Йому надали медичну допомогу.

22:00. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявник поскаржився, що з нього взяли 28 тисяч гривень за пригон авто та брокерські послуги, а тепер вимагають гроші ще за пів авто. Повертати вже сплачені кошти відмовилися. Триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 29 червня на Переяславщині чоловік виявив труп свого родича у вбиральні. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору