ЖИТТЯ

Росіяни 30 червня атакували Київщину ракетами: є руйнування та постраждалі

Росіяни атакували Київську область ракетами. Які наслідки?

30 червня ввечері російські війська ракетами атакували Київську область. У регіоні працювали сили ППО, знищили ворожі цілі. Постраждали три людини, серед них – дитина. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає Інформатор.

Як йдеться у повідомленні, влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає. Зафіксовані падіння уламків на території одного з районів області. Пошкоджено три приватні будинки. Зокрема вибиті вікна, двері, посічені стіни. Також пошкоджено складське приміщення, низку адміністративних будівель, а ще 16 транспортних засобів – автівки та мотоцикл. На місці працюють оперативні служби.

Постраждали три людини, одна із них – дитина. Вони наразі перебувають в одній з районних лікарень області. Отримали всю необхідну медичну допомогу.

Уламки однієї зі збитих ракет пошкодили будинок в Оболонському районі. Там шестеро постраждалих. Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко. За його словами, серед постраждалих: четверо жінок, дівчинка 11 років та один чоловік. Одну літню жінку госпіталізували. Всім іншим надали допомогу на місці.

Нагадаємо, що вночі 23 червня російські війська атакували Київщину трьома ракетами “Калібр”. Деталі – тут.

Фото: Суспільне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору