Кабачкова намазка – чудова страва із сезонного овоча. Спробуйте приготувати.
Вже розпочався сезон кабачків, тому саме час робити з них цікаві страви. Кожна господиня хоча б раз задумувалась над тим, що цікаве приготувати з цього корисного та смачного овоча. Кабачкова намазка – це саме те, що потрібно. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 600 г кабачків
- 2 плавлені сирки
- 2 зубчики часнику
- 2 ст. л олії
- дрібка солі
- чорний мелений перець
Приготування:
- Кабачки помийте та наріжте кубиками. Відправте на сковорідку в розігріту олію та готуйте 15 хвилин, періодично помішуючи.
- До суміші видавіть часник, додайте сіль та перець, перемішуйте і тушкуйте ще 5 хвилин.
- Якщо кабачки готові, а соку все ще багато, залиште на кілька хвилин їх на вогні без кришки, але стежте, щоб вони не смажилися.
- Перекладіть кабачки у блендер. Плавлені сирки наріжте кубиками і відправте до кабачків. Подрібніть все у блендері до однорідності.
- Масу, яка вийшла, перелийте в тару і охолодіть до консистенції намазки.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.