Переяслав Перейти на сайт

“Тьопаєм по місту”: паб Texas влаштовує прямо на вулицях Переяслава приємні розіграші для людей

Наїстися від пуза та ще й виграти гроші. Таку можливість дає переяславцям паб Texas.

Навесні цього року переяславський паб Texas у своїх соцмережах започаткував цікаву рубрику під назвою “Тьопаєм по місту”. Власниця закладу Марія Тіхонова прямо на вулицях нашого міста пропонує перехожим виграти щось від пабу: чи то брендовані речі, чи то їжу або фінансові винагороди. Раніше подібного у Переяславі не робив ніхто. Детальніше про це вона розповіла Інформатору.

– Дуже багато подібних походеньок у інших містах я бачила в Instagram, TikTok, але у Переяславі ще такого не було, – зазначила Марія. – Тому в мене було велике бажання, що обов’язково ми маємо зробити це першими у нашому місті. А ще мені насправді дуже подобається робити подарунки, бо в житті навіть у свій день народження я роблю подарунки, оскільки народилася 31 грудня, прямо перед Новим роком. Подобається робити людям приємно, бачити їхні усмішки, позитивні реакції. Цікаво просто з ними поспілкуватися і трішки розшевелити наше місто.

Марія Тіхонова зізналася, що їй було дещо страшно робити перше відео: “Дуже тремтіли руки, ноги, все було якось спонтанно, сумбурно. У нас було два пакети: із шаурмою та із бургером, плюс фінансова винагорода. Побачила на центральній площі хлопчину, кажу: “Віка, йдем до нього. Видно, що він позитивний”. Він їв шаурму на швидкість, впорався швидше, ніж за передбачені 3 хвилини. І якось ми так поспілкувалися добре, що воно надало ентузіазму для подальших походеньок. 90 відсотків людей йдуть на контакт. Складніше було біля вокзалу, бо там всі постійно поспішають, а от ближче до центру – всі спокійніші. А буває таке, що й самі люди впізнають нас і кличуть, щоб взяти участь у розіграші”.

Зараз паб Texas зняв та опублікував уже 8 відео із походеньками Переяславом. Кожне набирає по кілька тисяч переглядів, найбільше – майже 12 тисяч. Є відео, де люди з’їдають бургери або шаурму за визначений час і отримують фінансову винагороду, є – де за підказками відгадують, який подарунок їм підготував заклад. “Зараз це брендовані чашки, робитимемо пивні кухлі, футболки”, – розповіла Марія.

@texas___pub ТЬОПАЄМ ПО МІСТУ 👣 і роздаємо смачні призи 🤩 зустрічай нас рандомно по місту та бери участь 😉 не соромся, підходь як нас побачиш)) та краще бути підписаним на нас, щоб отримати кеш 🤠👌 а також чекаємо на Вас в закладі «TEXAS PUB» кожного дня з 10:00 до 22:00 🤠 📲 0 (93) 306 86 54 вокзал, вул. Небесної Сотні 2Б 🚗 доставка по місту 🛍️ замовлення take away #texas___pub #pereyaslav #beer #burger #goodfood #lovebeer #burgerlovers #beerlovers #gastrofood ♬ оригінальний звук – texas___pub
@texas___pub ПЕРШИЙ ЩАСЛИВЧИК 🤩 дивись відео до кінця та дізнайся з чим залишився наш перший рандомний зустрічний 🤠 ділись відео та став лайк, щоб як умога більше людей дізналось про нас 🤩 а також чекаємо на Вас кожного дня з 10:00 до 22:00 🤠 📲 0 (93) 306 86 54 вокзал, вул. Небесної Сотні 2Б 🚗 доставка по місту 🛍️ замовлення take away #texas___pub #pereyaslav #beer #burger #goodfood #lovebeer #burgerlovers #beerlovers #gastrofooder ♬ Chipi Chipi Chapa Chapa – IamBatus & rich disease
@texas___pub БАГАТО ЩАСЛИВЧИКІВ🤩 подарунок квітів багатьом красивим дівчатам та жінкам, «добрий день, студія», голуб який не захотів з нами тьопать та щаслива Віка в кінці 🥰 так що дивись відео до кінця 😉 «TEXAS PUB» працює кожного дня з 10:00 до 22:00 🤠 📲 0 (93) 306 86 54 вокзал, вул. Небесної Сотні 2Б 🚗 доставка по місту 🛍️ замовлення take away #texas___pub #pereyaslav #beer #burger #goodfood #lovebeer #burgerlovers #beerlovers #gastrofood ♬ sonido original – SONIDOS LARGOS

Паб Texas працює у Переяславі із 1 вересня 2022 року. Передусім тут можна посмакувати пивом, бургерами та піцою, проте є й інші страви – стейки, салати, перші страви. Меню підходить не лише для дорослих, а і для дітей: “У нас є дитячий бургер, він дещо менший, ніж звичайний. При цьому в нас є і бургер діаметром 25 сантиментів на 4 котлети. Люди самі можуть його розрізати на частини – це вже такий собі ритуал”. Також у закладі можна подивитися трансляції спортивних подій навіть при відключеннях електроенергії, бо мають генератор.

Texas розміщується на вулиці Небесної сотні, 2Б у Переяславі (біля кола поблизу автостанції). Замовити їжу або забронювати столик можна за тел. (093)306-86-54. Соцмережі: Instagram, TikTok.

Віталій Усик

Рекламний матеріал

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.