ЖИТТЯ

У червні на Переяславщині побралася 31 пара, а розірвали шлюб 12 пар

Зібрали детальну статистику народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей на Переяславщині. Дані із ДРАЦСу за червень.

З 1 по 30 червня у Переяславі народилося 12 немовлят, з яких 6 хлопчиків та 6 дівчаток (рік тому у червні народилось 30 дітей). Серед народжених – двійня дівчаток. Найпоширеніших та рідкісних імен не було. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклала 31 пара (торік у цьому ж місяці також була 31). Наймолодшими стали наречений 2003 р.н. та наречена 2005 р.н., а найстаршими – чоловік 1967 р.н. та дружина 1969 р.н. Розірвали шлюб 12 пар. Дві жінки змінили прізвища.

Минулого місяця зареєстрували 65 смертей (34 чоловіки та 31 жінка). Найстаршою з померлих у Переяславі була 88-річна жінка, а наймолодшим – 36-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршим померлим був чоловік 100 років, а наймолодшим – 24-річний чоловік. Торік у червні смертей було на 14 більше.

Нагадаємо, що у липні українці матимуть 23 робочі дні та 8 вихідних. Які свята будуть цього місяця, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору