ЖИТТЯ

Владислав Ємець із Переяслава здобув золоту та бронзові медалі чемпіонату України з легкої атлетики

У Львові відбувся чемпіонат України з легкої атлетики. Як виступили переяславці?

Із 28 до 30 червня у Львові тривав чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді. У ньому взяв участь 491 спортсмен. Розігрували не лише нагороди, а й ліцензії на Олімпійські ігри-2024 в Парижі. Вихованці Переяславської ДЮСШ здобули призові місця. Про це повідомили на Facebook-сторінці спортшколи, передає Інформатор.

Серед молоді Владислав Ємець в бігу на 100 метрів (10,72 сек.) та 200 метрів (21,68 сек.) виборов бронзові нагороди. Карина Тищенко на 1500-метрівці із результатом 4 хв. 34,72 сек. стала четвертою, покращивши свій особистий рекорд. Станіслав Коноваленко в бігу на 200 метрів із результатом 22,80 сек. став десятим. А Аліна Хакало у штовханні ядра стала п’ятою, її результат – 12,64 метра.

Серед дорослих Віктор Самолюк виборов “бронзу” в штовханні ядра, його результат – 18,16 метра. Анна Самолюк у штовханні ядра стала шостою – 13,61 метра.

Найуспішнішим видом програми став естафетний біг 4х100 метрів. Чоловіча команда у складі переяславця Владислава Ємця, Дмитра Янчика, Олександра Сосновенка та Іллі Попова здобула “золото”, подолавши дистанцію за 40,73 сек.

Нагадаємо, що у “Лізі дворів” Farmer’s food із Переяслава почав програвати й випав із чемпіонської боротьби. Огляд 12 туру – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору