ЖИТТЯ

На Переяславщині поліції скаржаться на сусідів, у яких гучно працюють генератори

Як минули 1 та 2 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 1 та 2 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

1 липня, 19:13. Козлів (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що у нього виник конфлікт із попередньою власницею будинку, в якому він зараз живе. Додав, що вона не хоче покидати оселю. За цим фактом триває перевірка.

21:12. Переяслав. Жінка повідомила, що надіслала 4 тисячі 400 гривень завдатку за оренду квартири, але згодом “орендар” видалив всі повідомлення. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

22:23. Гайшин (Переяславська ТГ). Заявниця поскаржилась, що у сусідів кожного дня майже до опівночі гучно працює генератор. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

2 липня, 10:00. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Suzuki Jimny та Dacia. Ніхто не постраждав. У водіїв відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

17:26. Переяслав. Жінка повідомила, що замовила 3 листи шиферу та надіслала за нього 2 тисячі 250 гривень, проте товар так і не отримала. За цією справою триває перевірка.

18:33. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця поскаржилась, що у сусідів гучно працює генератор. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі, Гречаниках (Дівичківська ТГ), Гайшині (Переяславська ТГ) та Травневому (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 30 червня на Переяславщині на базі відпочинку виявили потопельника. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору