ЖИТТЯ

На Переяславщині 5 липня можуть бути планові відключення світла: на яких вулицях

На Переяславщині можуть відключати світло. На яких вулицях і чому?

На Переяславщині 5 липня задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме профілактичні роботи. Тож можливе відключення електроенергії у Переяславі, Великій Каратулі, Вовчкові, Гланишеві та Гайшині. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути з 9:00 до 20:00:

  • у Переяславі – на вулицях Северина Наливайка, 2 Набережній, Борисівському полі, Варшавській, Гамаліївській, Михайла Грушевського, Івана Багряного, Набережній, В’ячеслава Чорновола.
  • у Гланишеві (Переяславська ТГ) – на вулицях Береговій, Будівельній, Весняній, Вишневій, Довгій Греблі, Клевинській, Лісовій, Молодіжній, Набережній, Олени Хобти, Перемоги, Покровській, Поліській, Польовій, Пролетарській, Садовій, Старо-Рудній, Трубіжській, Урицького, Чигиринській, Чорнобаївській, Шевченка, Шкільній.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулицях Гайовій, Івана Стаднійчука, Набережній, Переяславській, Покровській, Польовій, Садовій.
  • у Вовчкові (Переяславька ТГ) – на вулицях Космонавтів, Лесі Українки, Лісовій, Луговій, Молодіжній, Переяславській, Поліській.
  • у Великій Каратулі (Переяславька ТГ) – на хуторі Плескачі.

Нагадаємо, що з початку липня на водоймах України дозволили ловити раків. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору